Home
Wees vindbaar in Google en stijg in de zoekresultaten
Raket

SEO specialist in de omgeving Barneveld

Zonder zoekmachine optimalisatie is jouw website onvindbaar in Google. Je website trekt geen bezoekers en de verkoop ligt op een laag pitje. Hoog tijd om samen te werken met een SEO specialist in de buurt van Barneveld. Ik zorg ervoor dat jouw website of webshop zichtbaar is op de meest interessante zoekwoorden. Doordat ik de belangrijkste rankingfactoren verbeter, stijgt jouw website en trek je meer gratis bezoekers.

Van het schrijven van sterke content tot het optimaliseren van afbeeldingen: jouw website in Barneveld wordt van top tot teen SEO-geoptimaliseerd. Mijn focus ligt op het perfectioneren van de 4 belangrijkste onderdelen van SEO: techniek, content, autoriteit en gebruikerservaring. Hierdoor leg ik een ijzersterke basis voor jouw lange termijn SEO-strategie.

Ga direct voor een hogere

Techniek

Google probeert jouw website zo goed en snel mogelijk te lezen. Ik verbeter de techniek en snelheid van je website of webshop, zodat Google de inhoud zo goed mogelijk begrijpt.

Content

Kwalitatieve en overtuigende content is essentieel voor een hogere ranking. Doordat ik sterke SEO teksten schrijf, bereik je de mensen die jouw product of dienst zoeken.

Autoriteit

Door een hogere ranking zien bezoekers jouw bedrijf als een belangrijke speler in de markt. Met een sterke positie op de eerste pagina bouw ik de autoriteit op.

Lokale SEO

Google geeft zoekers de beste ervaring door lokale resultaten eerst te tonen. Met Google Mijn Bedrijf, linkbuilding en lokale pagina’s is jouw bedrijf in Barneveld goed zichtbaar.

SEO

100%

WordPress

100%

Lokale SEO

100%
Dennis
Dennis Dragt

Maak kennis met de SEO Specialist

Mijn fascinatie voor SEO is begonnen tijdens mijn studie HBO Communicatie. Ik raakte geïnteresseerd in de kracht van zoekmachine optimalisatie, de Google rankingfactoren en de vindbaarheid van een website. Ik speurde boeken, online artikelen en handleidingen door om alles te weten over zoekmachine optimalisatie. De kneepjes van het vak heb ik bij verschillende bedrijven geleerd, van een haardenzaak tot een allround reclamecentrum.

Na mijn eerste freelance SEO-opdracht wist ik het zeker, ik ga bedrijven ondersteunen met mijn eigen Online Marketing Bureau. Met een persoonlijke benadering, een leergierige houding en duidelijke communicatie maak ik het verschil. Ik haal energie uit zichtbare SEO-resultaten en tevreden klanten. Ben jij op zoek naar een SEO specialist in de buurt van Barneveld? Als SEO-specialist zorg ik voor een hogere ranking, gratis bezoekers en meer omzet.

Ranken
Ranken

In slechts 4 stappen naar
een hogere positie in Google

1

Zoekwoordonderzoek

Met een uitgebreid zoekwoordonderzoek breng ik de meest relevante, krachtige en interessante zoekwoorden boven water. Hiermee leg ik de basis voor jouw ijzersterke en duurzame SEO-strategie.
2

Kansen bespreken

Samen met jou worden de unieke SEO-kansen en Quick Wins besproken. Hierbij wordt het plan van aanpak en tijdsplanning gepresenteerd.
3

Uitvoeren en monitoren

De SEO werkzaamheden worden uitgevoerd, continu gemonitord en verbeterd. Tussentijds wordt je op de hoogte gebracht van de ranking ontwikkelingen.
4

Eerst ranken, dan betalen.

Mijn doel is dat jouw website stijgt in Google. Daar haal ik mijn voldoening uit. Eerst ranken en dan pas betalen. Een zichtbaar resultaat loont voor beide partijen.

WordPress SEO specialist

Van het aanpassen van de content tot een volledige herindeling van een pagina, het populaire CMS WordPress kent voor mij geen geheimen. Dit gebruiksvriendelijke systeem is tot in de puntjes te optimaliseren en te personaliseren voor jouw bedrijf in Barneveld. Heb je weinig kennis van het systeem? Ik help je graag verder!

Delen van kennis

Iedereen kent de kracht van SEO, maar niet iedereen heeft de basiskennis. Hierdoor zijn veel websites, blogs en webshops nauwelijks vindbaar. Ik help je graag bij het aanscherpen van je SEO kennis, van verschillende SEO-termen tot het aanpassen van WordPress. Met de opgedane kennis kunt u zelf aan de slag met zoekmachine optimalisatie.
Diensten
Diensten

SEO-diensten voor een betere ranking in Barneveld

SEO

Jouw website wordt van top tot teen SEO-geoptimaliseerd. Van een logische websitestructuur tot het herschrijven van content, ik besteed aandacht aan alle belangrijke SEO-factoren.

Webbouwen

In WordPress is het mogelijk om vrijwel alles aan te passen, van het design tot de belangrijkste SEO-factoren. Als doorgewinterde specialist ken ik de ins en outs van WordPress.

Gebruiksgemak

Internetgebruikers zijn gehaast en snel afgeleid. Ik zorg voor goede een gebruikerservaring, zodat bezoekers naar hun doel worden geleid. Wek het vertrouwen op en verhoog de conversie.

Lokale SEO

In dit mobiele tijdperk is local SEO een absolute must. Google toont lokale zoekresultaten om bezoekers snel van dienst te zijn. Ik meld jouw bedrijf aan bij Google mijn Bedrijf en telefoongidsen.
Projecten
Projecten

Succesvolle projecten

Ervaringen
Ervaringen

Hoe ervaren klanten de SEO Specialist?

Hoger ranken in Google?

Begin nu met een vindbare website in Barneveld en neem contact op.